Üniversitemiz Rektörlük Makamı tarafından 21/12/2022 tarih ve 32050 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Personel Alım İlanı kapsamında Ön Değerlendirme sonucu aşağıda belirtilmiş olup; Meslek Yüksekokulu Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı’nda açılmış olan Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran aday bulunmamaktadır. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Rektörlük-ODB (İngilizce) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
E-Ticaret ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Bilgisayar Teknoljisi Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster