Üniversitemiz Rektörlük Makamı tarafından 10/08/2023 tarihli ve 32275 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Personel Alım İlanı kapsamında Ön Değerlendirme sonucu aşağıda belirtilmiş olup; Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı ve Rektörlük – Ortak Dersler Bölümü’nde açılmış olan Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran aday bulunmamaktadır. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Ağız ve Diş Sağlığı Programı Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Bilgisayar Müh. Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Bilişim Güvenliği Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Dış Ticaret Programı Öğr. Gör. Revize Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster