İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere  “Sağlık, Kültür ve Spor Uzmanı ” arayışımız bulunmaktadır.

Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun,

• Sağlık, Kültür ve Spor Faaliyetleri alanında en az 2-3 yıl deneyimli,

• MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,

• Tercihen İngilizce dil bilgisine sahip,

• Ekip çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposunda sonuç ve çözüm odaklı çalışma becerisine sahip,

• Etkili iletişim becerilerine sahip,

• Askerliğini tamamlamış (Erkek adayları için),

• Tercihen Avrupa yakası Esenyurt lokasyonuna ulaşım engeli bulunmayan

İş Tanımı:

• Yükseköğretim Kurumları, Sosyal Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Uygulama faaliyetlerini yürütmek.

• Öğrenci spor ve kültür faaliyetlerini planlamak, koordine etmek ve gerçekleştirmek.

• Öğrenci Konseyi etkinliklerine destek vermek, öğrenci konsey seçimini takip etmek ve seçim tutanaklarını oluşturmak.

• Öğrenci kulüpleri süreçlerini planlamak ve takip etmek.

• Çalışan öğrenci süreçlerini yürütmek.

• Görevinin gerektirdiği toplantılara, görüşmelere katılmak, bu toplantılar ve görüşmelerde göreviyle ilgili ortaya çıkan aksiyonları almak.

• Göreviyle ile ilgili konularda dokümantasyon oluşturmak, güncelliğini sağlamak ve raporlama yapmak,

Başvuru linki için tıklayınız.