İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

28/09/2023 tarihli ve 32323 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Üniversitemiz İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Ekonomi ve Finans (İngilizce) Bölümü Doktor Öğretim Üyesi ilanımıza ait (ilan şartları), Elektronik Ticaret ve Yönetimi Bölümü Doktor Öğretim Üyesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Profesör ve Doktor Öğretim Üyesi ilanımıza ait (Bölüm / Program) ilan niteliği revize edilerek aşağıdaki tabloda sunulmuştur. Ayrıntılı bilgiye http://www.esenyurt.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir.”

Akademik Birim

Bölüm / Program

Kadro Sayısı

Kadro Unvanı

İlan Şartları

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi

Ekonomi ve Finans (İngilizce) Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

Doktorasını Ekonomi ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Muhasebe Finansman, Uluslararası Ticaret veya İktisat alanlarından birinde yapmış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavında en az 85 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

Elektronik Ticaret ve Yönetimi Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

Doktorasını İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Çalışma Ekonomisi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Finansman alanlarından birinde yapmış olmak.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Profesör

Doçentliğini Ortopedi ve Travmatoloji alanında almış olmak.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında uzmanlığını almış olmak veya doktorasını Fizyoterapi alanında yapmış olmak.