Üniversitemiz Rektörlük Makamı tarafından 22/02/2023 tarihli ve 32112 sayılı Resmi Gazete ile 01/03/2023 tarihli ve 32119 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Personel Alım İlanı kapsamında Ön Değerlendirme sonucu aşağıda belirtilmiş olup; İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde açılmış olan Araştırma Görevlisi kadrosu ile Meslek Yüksekokulu Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı ve Bilgisayar Teknolojisi Programı’nda açılmış olan Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran aday bulunmamaktadır. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Bilgisayar Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
E-Ticaret ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu.pdf İndir Göster